Egészségház

recepció: 56/ 375-192, 30/292-83-99

Szolnok, Arany János utca 23

www.szolnokegeszseghaz.hu

Orvosok, masszőrök

Dr. Orosz Ágnes

1991-ben végeztem Szegeden általános orvosként. 1996-ban csecsemő- és gyermekgyógyászatból, 2000-ben iskola egészségügy és ifjúságvédelemből szakvizsgáztam. Házi gyermekorvosként kerestem az alternatív lehetőségeket, amivel szelídebben gyógyíthatok és közelebb kerülhetek kis pácienseimhez.
A homeopátiában találtam meg ezt az utat,2002-ben klinikai homeopátiás tanfolyamon vettem részt, 2006-tól klasszikus homeopátiát is tanulok. Rendszeresen járok képzésekre.2009. áprilisában klinikai homeopátiából licence vizsgát is tettem.

Oda fordulok és oda figyelek a betegeimre. Érdekel az, hogy mi fáj és az is, hogy hogyan. Kíváncsi vagyok az alvásukra, az étkezésükre, meséltetem őket arról, hogyan tanulnak, játszanak. A csecsemő helyett édesanyja mesél.Gyermekgyógyászként megtekintem, meghallgatom, megfigyelem őket alaposan, ha kell kiegészítő műszeres vizsgálatokat javaslok. És a végén kialakul egy kép róluk, ami segít nekem a homeopátiás- és egyéb szer(ek) kiválasztásában. A terápiámhoz hozzá tartozik a az életmóddal kapcsolatos javaslatok adása is. Ha eljön a rendelőmbe gyermekével, esztétikus, harmónikus környezetben találkozhatunk.
Mivel a homeopátiában a beteget teljes egészében szemléljük a betegségeivel, így gyermek és felnőtt betegeket is vállalok.

http://stylemagazin.hu

Szolgáltatásaim:

  • Gyermekek vizsgálata, kezelése akut betegség esetén
  • Homeopátiás tanácsadás gyermekek és felnőttek számára
  • Csecsemőknél hemoglobin szint mérése, vérszegénység szűrésére
  • Lehetőség van lisztérzékenység szűrésére is