Egészségház

recepció: 56/ 375-192, 30/292-83-99

Szolnok, Arany János utca 23

szolnokegeszseghaz.hu

Dr Lepény Éva

Dr Lepény Éva

A Szegedi Tudományegyetem általános orvos karán 1982-ben végeztem, majd a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Fül-orr-gége Osztályán szakorvosként dolgoztam 1994-ig.
Ezután a Magyar Fitness Szövetség orvosszaktanácsadójaként és titkáraként sportorvosi, ezen belül sport táplálkozási tanácsadással, prevenciót célzó konferenciák szervezésével és a magyarországi fitnesz sport megalapításával, elterjesztésével foglalkoztam 5 évig. Ez idő alatt táplálkozástudományt, vitamin-. ásványianyag suplementációt, gyógynövényismereteket, majd hagyományos kínai orvoslást tanultam a Semmelweis és a Szegedi Orvostudományi Egyetemeken.
2000-től orvos-természetgyógyászként életmód és életvezetési tanácsadást és tréningeket, egészségügyi állapotfelméréseket végzek saját vállalkozásomon belül. Számtalan Európai Uniós pályázat résztvevőjeként dolgozom jelenleg is, feladataim között számomra a legszebb az egészségmenedzselés. Országszerte az egészség helyre állírásról, betegségmegelőzésről tartok előadásokat.
2005. szeptemberétől egy újabb szakvizsgára készülök a Tündérhegyi Pszichoterapeuta Képzésen belül, melynek alapkiképzését és módszerspecifikus képzéseit 2008-2009-ben fejeztem be. Krízis helyzetek oldását, gyászmunka segítését, szorongásos és depresszív állapotok pszichoterápiáját, viselkedés és magatartászavarok terápiáját gyakorlom. Számos pszicho-szomatikus betegség rendezésében segítem betegeimet.
Szertettel várom Önt is, amennyiben bizalmát elnyertem és esetleg segíthetek panaszai rendezésében...
Lepény Éva dr.